Contact
contact
Locatie en route
route
zoek
Zoek in de site

steun ons

Steun ons!

De werkgroep Gedenkstenen Joods Apeldoorn vertelt het verhaal van 420 Joden die in Apeldoorn woonden. Het zijn verhalen van en over unieke mensen. Met een naam, een gezicht; soms alleenstaand en regelmatig een gezin. Die verhalen moeten en willen we blijven vertellen. Nu en in de toekomst. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

De werkgroep Gedenkstenen Joods Apeldoorn heeft een ANBI status. Voor donateurs geldt daarmee een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangiftevennootschapsbelasting.  

U kunt ons steunen met een éénmalige gift. Voor € 65,- maakt u het mogelijk om een gedenksteen te plaatsen. Andere bedragen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

NL08 RABO 0358 1950 12 tav Stichting Apeldoornsche Bosch (het betreft een separaat bankrekeningnummer).

Liever op een andere manier bijdragen? Neem dan contact op met de Stichting Apeldoornsche Bosch en mail naar info@gedenkstenen-apeldoorn.nl.

direct naar

Verhalen

lees verder

Educatie

lees verder

Getuigenissen

lees verder

Steun ons!

lees verder

Agenda

Datum
17.11.2023
Betreft
Gedenksteenlegging
Ontvangstlocatie
Regenboogbrink 20
Tijdstip
13:30
Locatie(s) steenleggingen

Zutphensestraat 153

lees verder
bekijk volledige agenda

Draai je telefoon
voor de beste beleving